Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Ninh Toa
(Pittige gehaktballetjes)
Porties:
6
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
6
lente uitjes
▢
2
teentje
knoflook
▢
3
cm
gemberwortel
▢
1
ei
▢
zout en peper
▢
750
gram
gehakt
▢
3
hale blaadjes ijsbergsla
▢
saus
▢
2
el
fijngehakte pinda's
▢
1
fijn gehakt rood pepertje
▢
2
el
koriander
▢
1
el
fijngehakte gemberwortel
▢
2
sap v limoenen
▢
165
ml
kokosmelk
Instructies
Hak de lente-ui, knoflook en gemberwortel fijn en meng dit met het ei, zout en peper door het gehakt.
Draai van het gehaktmengsel balletjes van 4 cm doorsnede en steek elk balletje apart aan een satéstokje.
Rooster ze in ongeveer 15 tot 20 minuten rondom gaar.
Meng intussen de ingrediënten voor de saus.
Omwikkel de gare balletjes met een reepje sla en rijg ze weer aan een stokje.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Barbecue
/
Rundvlees
/
Warme hapjes