Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Griekse stoofschotel
Porties:
4
Bereidingstijd:
20
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
pak
meergranenrijst
325 gr.
▢
2
grote
uien
▢
2
teentjes
knoflook
▢
6
eetlepel(s)
zonnebloemolie
▢
200
gram
sperziebonen zeer fijn.
diepvries/pot pak a 425 gr.
▢
1
blik
gepelde tomaten
400 gr.
▢
1
eetlepel(s)
gedroogde oregano
▢
2
schaaltjes
Griekse burger
tivall
▢
zout
▢
peper
Instructies
Koken volgens gebruiksaanwijzing.
Uien en knoflook pellen en snipperen.
In wok 2 el. oloe verhitten.
ui en knoflook ca. 2 min fruiten.
Sperziebonen, tomaten en oregano toevoegen ca. 8 min. zachtjes stoven.
Intussen koekenpan rest van de olie verhitten.
Burgers op matig vuur ca. 4 min. onder af en toe keren bakken.
Stoofschotel op smaak brengen met zout en peper.
Notities / Tips / Wijnadvies
Burgers serveren met rijst en stoofschotel.
Voedingswaarden
Calories:
710
kcal
|
koolhydraten:
83
g
|
Protein:
18
g
|
Vet:
34
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Stoofpot
Land van herkomst
Griekenland
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch