Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Penne met broccoli en tomatensaus
Porties:
4
personen
Bereidingstijd:
25
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
300
gram
penne
▢
1
ui
▢
600
gram
broccoli
▢
2
eetlepel(s)
olijfolie knoflook-chilepper
▢
2
schaaltjes
Quornstukjes
a 175 gr. vleesvervanger
▢
1
potje
bertolli gusto intenso tomaten en mascarpone
185 gr.
▢
½
zakje
pastakaas gemalen
a 150 gr.
Instructies
Penne koken volgend gebruiksaanwijzing.
Ui pellen en snipperen.
Broccoli schoonmaken (inc. steel), in roosjes verdelen en in 3 min. beetgaar koken.
Olie in braadpan verhitten en uit fruiten.
Quorn toevoegen en 3 min. bakken.
Tomatensaus en 3 el. water erdoor roeren en door en door warm laten worden.
Eventueel met zout en peper op smaak brengen.
Saus, broccoli en penne over vier borden verdelen en met kaas bestrooien.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met groene salade en balsamicodressing.
Voedingswaarden
Calories:
595
kcal
|
koolhydraten:
66
g
|
Protein:
31
g
|
Vet:
20
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Pasta
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch