Ga terug
Email Link
Afdrukken
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Roergebakken andijvie
Porties:
4
personen
Bereidingstijd:
20
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
250
gram
eiermie
▢
400
gram
andijvie
▢
2
pakjes
quorn stukjes
a 175 gr.
▢
4
eetlepel(s)
ketjap manis
▢
2
uien
▢
3
eetlepel(s)
sesamolie
▢
1
eetlepel(s)
sesamzaad
▢
zout
▢
peper
Instructies
Mie bereiden volgens gebruiksaanwijzing
Quorn vermengen met 3 el ketjap.
Uien pellen en snipperen.
In wok olie verhitten.
Uien ca. 1 min. roerbakken.
Quorn toevoegen en ca. 5 min. roerbakken.
Andijvie toevoegen en op hoog vuur in ca. 2 min. roerbakken.
Sesamzaad erover strooien en op smaak brengen met zout en peper en rest van ketjap.
Serveren met mie
Voedingswaarden
Calories:
425
kcal
|
koolhydraten:
56
g
|
Protein:
21
g
|
Vet:
13
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Mie
/
Roerbakken / Wokken
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch