Zet een wok op hoog vuur met 3 eetlepels olijfolie
Fruit het ui/knoflook met kruidenmengsel
Doe er alvast wat zeezout en vers gemalen zwarte peper over
Doe het rundergehakt bij de wok in en bak het rul
Wanneer het rundergehakt gaar is doe je de bladspinazie erbij en de inhoud van het blikje tomatenblokjes
Laat dit goed warm worden
En schep regelmatig om
Doe dan de ricotta en de mascarpone erdoor
Roer totdat dit is opgenomen
Doe dan de poeder gusto en pardano erdoor
Doe het vuur uit en laat de saus wat afkoelen
Als de saus voldoende is afgekoeld
Leg dan een plakje lasagne voor éénderde met tegen de rand van de ovenschaal
Doe er voldoende pastasaus in en klap de beide zijkanten erover heen
Bij het volgende rolletje leg je éénderde over het eerste rolletje en doet vervolgens hetzelfde als bij het eerste rolletje tot de bodem bedekt is
Vervolgens kun je daarboven op verder gaan op dezelfde wijze met nog een laag rolletjes
Daarna verdeel je de geraspte gratin kaas erover
Plaats de schaal 30 minuten in het midden van de voorverwarmde oven
Notities / Tips / Wijnadvies
Er zal wat saus uit de uiteinden van de rolletjes komen, dit is niet erg dan worden de lasagnebladen in hun geheel zacht
Dit recept is hier zeker een blijvertje
De schaal is schoon leeg gegaan