1citroensap van 1 halve en de rasp van de hele citroen
1eetlepel(s)mosterd
1eetlepel(s)sambal oelek
1eetlepel(s)groentebouillonpoeder
150gramgeraspte kaas 30+
peper en zout uit de molen naar smaak
1eetlepel(s)becel light vloeibaar
Instructies
Breng de aardappelen aan de kook en kook ze 15 minuten in ruim water met wat zout.
Giet af en laat even uitdampen.
Doe de becel in een (wok) pan en bak hierin de knoflook, de tomaat, de uienringen en de rode peper een minuut of 3 aan.
Voeg dan al roerend beetje bij beetje alle spinazie toe tot alle spinazie op is en geslonken.
Doe de andijvie (rauw) in een grote pan.
Doe daarbovenop de gekookte aardappels.
Daarbovenop de gesneden rucola, het tomaat-uienmengsel, de geraspte kaas, de sambal oelek en de mosterd.
Voeg als laatste de babyspinazie, de citroenrasp en het citroensap toe.
Stamp met de stamper alles goed door elkaar.
Proef even en voeg eventueel nog wat peper en zout naar smaak toe als je dat wilt.
Eet smakelijk!
Notities / Tips / Wijnadvies
Hou je niet van pittig, laat dan de sambal en/of de mosterd weg of halveer dat!!
Heerlijk, gegeten met een tartaartje met peper en zout, gebakken in een halve eetlepel becel light vloeibaar, 4 punten extra p.p.