Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Auberginepuree
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
grote
aubergine
▢
2
eetlepel(s)
olijfolie
▢
2
teentjes
knoflook
geperst
▢
2
eetlepel(s)
verse koriander
fijngehakt
▢
sap van 1/2 citroen
▢
cayennepeper
▢
zout en peper
Instructies
Verwarm de oven voor op 200 graden en leg de aubergine er 30 minuten in.
Laat de aubergine afkoelen.
Snij hem doormidden en schep er met een lepel het vruchtvlees uit.
Doe het vruchtvlees in een kom en prak het met een vork.
Meng er de olijfolie, de knoflook, de koriander en het citroensap door.
Breng op smaak met peper, zout en cayennepeper.
Notities / Tips / Wijnadvies
Koud serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Groenten