Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Red Pork met FaChong a la Sandra uit de slowcooker
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
kilo
hamlappen
in reepjes
▢
100
gram
FaChong
gesneden
▢
1
grote
ui
gesnipperd
▢
stukje
gember
verse geraspt
▢
5
teentjes
knoflook
geplet en klein gehakt
▢
2
eetlepel(s)
Greensweet Stevia Brown
of bruine suiker
▢
1
eetlepel(s)
Greensweet syrup
of honing
▢
90
gram
red pork kruiden
▢
1,5
eetlepel(s)
black sojasaus
▢
1
eetlepel(s)
rode wijn azijn
▢
1
eetlepel(s)
sesamolie
▢
zwarte peper
▢
zout
▢
bloem
Instructies
Bestrooi de reepjes hamlap met wat peper, zout en bloem.
Meng de rest van de ingrediënten met elkaar en meng het vlees erdoor.
Laat dit een nachtje lekker intrekken.
Doe het de volgende dag in de slowcooker en zet de slowcooker 7 uur op low.
Notities / Tips / Wijnadvies
Eet smakelijk!
Gegeten met Surinaamse bami en gebakken paksoi.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Slowcooker
/
Varkensvlees