Kruis de tomaten in, leg ze enkele tellen in kokend water, pel ze en snijd ze in blokjes.
Snijd de peper zonder zaadjes in smalle reepjes.
Pel de ui en snipper deze.
Verdeel de kipfilet in reepjes.
Halveer de avocado, verwijder de pit en schep het vruchtvlees uit de schil.
Besprenkel het met citroensap.
Meng alle ingrediënten luchtig behalve de geraspte kaas.
Verwarm de bloemtortilla’s volgens de aanwijzing op de verpakking.
Rol de tortilla’s in de vorm van een hoorntje, schep er de vulling in, zet ze rechtop in een glas om te presenteren en strooi de kaas erover.
Notities / Tips / Wijnadvies
Variatietip:
Gebruik pitabroodjes in plaats van wraps. Snijd ze aan de zijkant in. Leg ze 2-3 minuten in de oven op 180°C. Verdeel de vulling over de pitabroodjes en strooi de geraspte kaas erover.In plaats van gerookte kip is tonijn (blik) ook erg lekker.