Kook de mie volgens de aanwijzing op de verpakking.
Afgieten, met koud water afspoelen en goed laten uitlekken.
Snijd de kool in smalle repen en de worteltjes in dunne plakken.
Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de vleesreepjes 3 minuten.
Voeg de worteltjes en de doperwtjes toe en wok 5 minuten mee.
Voeg na 2 minuten de kool toe en wok nog 3 minuten.
Schep de mie en de woksaus erdoor en wok nog 2 minuten.
Verdeel de mie over 4 grote kommen of borden.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:
Zet ook eens Conimex Atjar Taugé op tafel deze is lekker fris van smaak en past uitstekend bij de Chinese Five Spice mie met rundvlees.
Variatietip:
Voeg in plaats van Woksaus Chinese Five Spice, Conimex Woksaus Japanse Teriyaki Honing toe en vervang de vleesreepjes door kip. Heel anders maar zeker zo lekker.