Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Ketjapmie met tomaat en knoflook
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
½
zak
Conimex Mie
250 g (nestjes)
▢
3
tomaten
▢
2
teentjes
knoflook
▢
500
g
bamigroentenpakket
▢
Conimex Wok Olie
▢
400
g
roerbak vleesreepjes
▢
1
bakje
Conimex Boemboe voor Bahmi Goreng
▢
5
eetlepel(s)
Conimex Ketjap Gold Edition
Instructies
Kook de mie volgens de aanwijzing op de verpakking.
Afgieten in een vergiet, met koud water afspoelen en goed laten uitlekken.
Was en snijd ondertussen de tomaten in partjes.
Pel en snijd de teentjes knoflook in plakjes.
Snijd de rode peper uit het bamigroenten pakket in ringetjes.
Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de vleesreepjes ca. 2 minuten.
Voeg de groenten, de rode peper en de knoflook toe, wok 5 minuten.
Roer ½ dl water, de boemboe en de ketjap door de groenten.
Schep de mie en de partjes tomaat erdoor en wok nog 2 minuten.
Schep de ketjapmie in 4 diepe borden.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:
Geef er voor een krokant accent Conimex Kroepoek Bali bij.
Variatietip:
Vervang vleesreepjes door reepjes kipfilet.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Mie
/
Vlees
Land van herkomst
Oosters