Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
personen
Kleiner
Normaal
Groter
Thaise wok roll met knoflook-koriander-biefstuk en komkommer
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
grote
komkommer
▢
2
rode uien
▢
300
g
biefstuk
▢
Conimex Wok olie
▢
Conimex Geraspte Kokos
▢
Conimex Woksaus Thaise Knoflook Koriander
▢
1
pak
Conimex Wokrolls
▢
4
eetlepel(s)
koriander
grofgehakte verse
Instructies
Schil en snijd de komkommer in de lengte doormidden.
Verwijder het zaad en snijd de komkommer in plakjes van ½ cm dikte.
Pel de uien en snijd ze in reepjes.
Snijd het vlees in stukjes.
Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden.
Voeg een scheutje olie toe en wok het vlees 1-2 minuten.
Wok vervolgens de komkommer, de uien en 4 eetlepels kokos 2 minuten mee.
Roer er vervolgens ca. 6 eetlepels woksaus door en wok nog 1 minuut.
Besprenkel de wok rolls met wat water en verwarm 20 seconden per wok roll of 1 minuut voor alle wok rolls tegelijkertijd op 750 watt in de magnetron.
Of warm ze aan beide kanten op in een hete koekenpan.
Schep het biefstuk-groentemengsel op de wok rolls.
Strooi de koriander erover en rol ze op.
Leg ze op 3 of 4 borden.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:
Zet als extra smaakmakers Conimex Mango Chutney en Seroendeng op tafel om zelf naar keuze toe te voegen.
Variatietip:
Voeg aan het gerecht 50 g gehakte cashewnoten toe. In plaats van komkommer
is het ook lekker om reepjes spitskool te gebruiken.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Roerbakken / Wokken
/
Rundvlees
Land van herkomst
Thailand