Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden.
Voeg een scheutje olie toe en wok de kipreepjes 3 minuten.
Wok vervolgens de ui 3 minuten mee.
Voeg de tomaat toe en wok deze 2 minuten mee.
Roer er vervolgens ca. 6 eetlepels woksaus door en wok nog 1 minuut.
Besprenkel de wokrolls met wat water en verwarm 20 seconden per wok roll of 1 minuut voor alle wokrolls tegelijkertijd op 750 watt in de magnetron.
Of warm ze aan beide kanten op in een hete koekenpan.
Vul de wokrolls met de sla, de zoete soja-kipreepjes en de atjar tjampoer.
Rol ze op en leg ze op 3 of 4 borden.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:
Zet Conimex Seroendeng op tafel om er zelf een extra lekker smaakje aan toe te voegen en Sambal Tjampoer voor een pittig effect.
Variatietip:
Vervang de uien door een prei en snijd deze in smalle ringen. In plaats van verse tomaat kunnen tomaten uit blik worden gebruikt. Vervang de atjar tjampoer eventueel door atjar taugé.