Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Wokroll ajam paniki met ananassalade
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
ananas
▢
1
pakje
Conimex Romige kokosmelk
2 dl
▢
½
pot
Conimex Atjar Tjampoer
▢
1
struik
broccoli
ca. 500 g
▢
400
g
kipreepjes
▢
Conimex Wok Olie
▢
1
bakje
Conimex Boemboe voor Ajam Paniki
▢
1
zak
Conimex Wok Rolls
Instructies
Schil de ananas, verwijder het harde hart van de ananas en snijd het vruchtvlees in stukjes.
Meng ze in een schaal met de kokosmelk en de atjar (met vocht).
Maak de broccoli schoon.
Verdeel in heel kleine roosjes en snijd de steel in kleine blokjes.
Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de kipreepjes 3 minuten.
Voeg de broccoli toe en wok 2 minuten.
Voeg de boemboe en 2 dl water toe.
Goed mengen en 5 minuten laten pruttelen.
Verwarm de wokrolls volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Schep de ajam paniki met broccoli op de wokrolls en rol ze op.
Geef de ananassalade erbij.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:
Zet knapperige Gebakken Uitjes van Conimex op tafel. Ze zijn heerlijk bij de wokroll en ook erg lekker om over de ananassalade te strooien.
Variatietip:
Ananas kan ook meegewokt worden met de broccoli. Net weer even anders en ook erg lekker. Maak de salade dan bijvoorbeeld met spitskool of komkommer.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Fruit
/
Gevogelte
/
Kip
/
Roerbakken / Wokken