Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Wentelteefjes Met Abrikozenjam
Porties:
2
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
ei
▢
25
gram
witte basterdsuiker
▢
1
theelepel
koekkruiden
▢
2
dl
volle melk
▢
½
dl
Grand Marnier
of Cointreau
▢
3
sneetjes
oud casinobrood
▢
25
gram
boter
▢
3
eetlepels
abrikozenjam
▢
2
toefjes munt
Instructies
Klop het ei los met de suiker, de koekkruiden, de melk en de likeur.
Snijd de sneetjes brood diagonaal door.
Wentel de brooddriehoekjes door het eimengsel en laat ze even staan.
Verhit de boter in een koekenpan en bak de wentelteefjes snel aan beide kanten goudbruin.
Leg ze op 2 bordjes en schep de jam ernaast.
Garneer de wentelteefjes met een toefje munt.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Brood