Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Hongaarse stoofschotel
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
eetlepels
olie
▢
500
gram
mager varkensvlees in blokjes
▢
2
grote
uien in ringen
▢
zout
▢
1
eetlepel
paprikapoeder
▢
3
eetlepels
tomatenpuree
▢
3
dl
vleesbouillon
van 1/2 tablet
▢
2
stengels bleekselderij in stukjes
▢
2
wortels in blokjes
▢
1
prei in ringen
▢
2
theelepels
fijngesneden tijm
▢
1
blaadjes
laurier
▢
2
kruidnagels
Instructies
Verhit de olie in een pan met anti-aanbaklaag en bak het vlees al omscheppend snel bruin.
Voeg de ui, zout en het paprikapoeder toe en bak ze ± 3 minuten mee.
Schep er de tomatenpuree, bouillon, selderij, wortel, prei, tijm, laurier en kruidnagels door.
Breng het geheel aan de kook en laat 30-35 minuten stoven.
Voeg, als het vocht teveel inkookt, extra water toe.
Verwijder de laurier en de kruidnagel.
Lekker met broccoli en gekookte tagliatelle.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Stoofpot
/
Varkensvlees
/
Vlees
Land van herkomst
Hongarije