Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Babi tjau pudak van Astrid Veltman
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
500
gram
varkensvlees in dobbelstenen
▢
1
grote
fijngesneden ui
▢
2
fijngesneden teentjes knoflook
▢
½
theelepel
djahé
▢
boter
▢
25
gram
laksa
of 1 kopje heel fijne vermicelli
▢
2
dl
water
▢
zout
peper
▢
ketjap manis
Instructies
Fruit de ui, de knoflook en de djahé in wat boter lichtbruin.
Doe er de vleesblokjes bij en kruid met zout en peper.
Voeg, als de vleesblokjes rondom bruin zijn, wat ketjap, het water en de laksa toe en laat alles op laag vuur doorkoken tot de saus goed is gebonden.
Gebruik niet teveel water.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Varkensvlees