Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Babi Pangang 6
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
Voor de marinade:
▢
1
eierdopje
50 gr olie
▢
1
eierdopje azijn
▢
1
eierdopje ketjap manis
▢
1
eetlepel
bruine basterdsuiker
▢
1
mespunt
sambal
oelek
▢
zout
peper
En verder:
▢
400
gram
varkensfilet
in blokjes
▢
2
dl
tomatenketchup
▢
2
dl
chilisaus
▢
1-2
potjes
atjar tjampoer
▢
olie
om in te bakken
Instructies
Maak de marinade van de olie, azijn, ketjap, sambal, suiker, zout en peper en leg het gesneden vlees erin.
Laat dit minstens 2 uur in de koelkast staan.
Laat de atjar uitlekken.
Maak een mengsel van de ketchup en de chilisaus.
Bak het vlees met de marinade in de olie en voeg er, als dit gaar is, het ketchup-chilisausmengsel bij.
Verdeel de atjar over de bodem van een grote schaal en schep het vlees met de saus erop.
Geef er rijst bij.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Varkensvlees
/
Vlees