Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Komkommer sambol
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
grote
komkommer
▢
2
eetlepel(s)
zout
▢
½
kop
dikke kokosmelk
▢
1
verse
rode peper
in stukjes / zonder zaden
▢
1
verse
groene peper
in stukjes / zonder zaden
▢
1
kleine
ui
in papierdunne plakjes
▢
2
eetlepel(s)
citroensap
Instructies
Schil de komkommer en snijd er heel dunne plakjes van.
Leg die in een kom, voeg zout toe en laat dit tenminste 30 minuten staan.
Pers in een zeef het vocht eruit en spoel, als het te zout is (wat meestal het geval zal zijn), de komkommer in de zeef met koud water.
Laat de komkommerplakjes goed uitlekken en vermeng ze met de andere ingrediënten.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
Land van herkomst
India
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch