Ga terug
Email Link
Afdrukken
Kleiner
Normaal
Groter
Zoete Mangochutney
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
225
gram
mango
▢
100
gram
suiker
▢
2
teentjes
knoflook
▢
3
plakjes
gember
▢
2
theelepel
mosterdzaad
▢
2
kruidnagels
▢
2
peulen
kardemom
▢
¾
dl
azijn
▢
½
theelepel
chilipoeder
▢
¼
theelepel
zout
▢
50
gram
rozijnen
Instructies
Schil de mango's, snijd ze in plakjes en zet ze 3 uur met de helft van de suiker in een pan.
Maak de knoflook, de gember, het mosterdzaad, de kardemoms en de kruidnagels fijn.
Vermeng al deze ingrediënten en voeg de azijn, het chilipoeder en het zout toe..
Doe het mengsel in een pan, voeg de rest van de suiker toe en laat het 10-15 minuten.
Voeg de mangoplakjes toe, meng goed en laat nog 10 minuten koken.
Meng opnieuw goed en roer er de rozijnen bij.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
Land van herkomst
India
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch