Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Groene chutney
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
50
gram
tamarindepeulen
▢
150
gram
kokos
verse of gedroogde
▢
5
takjes
koriander
grote / verse
▢
30
gram
gemberwortel
verse / geschilde
▢
1
theelepel
komijnzaadjes
▢
1
theelepel
zout
▢
1
kleine
ui
gepelde fijngeraspte
▢
1½
chilipepers
grofgehakte groene / zonder zaadjes
Instructies
Week de tamarindepeulen 10-15 minuten in 2 kopjes heet water en knijp de pulp eruit.
Herhaal dit tot alle pulp er is uitgeperst.
Pureer de kokos, de korianderblaadjes, de chili's, de gember, het komijnzaad en de tamarindepulp tot een gladde pasta.
Voeg het zout toe en roer er de geraspte ui door.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
Land van herkomst
India