Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Sambal Goreng djagoeng
gekruiden mais met gehakt en paprika
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
blik
maïs
▢
200
gram
gehakt
h.o.h.
▢
3
rode paprika's
's in blokjes
▢
1
ui
fijngesneden
▢
1
teen
knoflook
fijngehakt
▢
1
stukje
trassi
▢
zout
▢
nootmuskaat
▢
peper
Instructies
Het blikje maïs laten uitlekken.
Fruit in wat olie de uien, trassi, knoflook en de paprika (i.p.v. 3 rode kan ook 2 rode en 1 groene of 2 groene en 1 rode) tot dat de uien bruin zijn.
Doe er het gehakt bij en maak af met de kruiden.
Het gehakt moet rullig zijn voordat de maïs er als laatste bij gaat.
Serveer dit gerecht bij warme witte rijst.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Basisrecept
/
Bijgerecht
/
Varkensvlees
Land van herkomst
Indonesië