Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Sambal Goreng ati patjoel
gekruiden lever
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
500
gram
runderlever
▢
1
grote
ui
fijngesneden
▢
3
tenen
knoflook
fijngehakt
▢
1
spriet sereh
▢
1
theelepel
laos
▢
3
kemiries
fijngestampt
▢
½
theelepel
bruine basterdsuiker
▢
1
kopje
santen
▢
2
fijngesneden
rode lomboks
▢
½
kopje
asemwater
▢
zout
▢
1
stukje
trassi
Instructies
Fruit in wat olie de knoflook, trassi, ui, lombok, kemiries, laos, suiker en de sereh.
Doe er dan de blokjes lever bij en bak deze goed aan.
Dan het asemwater en als laatste de santen.
Laat op een klein vuur indikken.
Serveer bij witte rijst.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Basisrecept
/
Bijgerecht
/
Rundvlees
/
Vlees
Land van herkomst
Indonesië