Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Sambal Goreng Kering Dengdeng
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
300
gram
dengdeng
▢
5
rode uien
gesnipperd
▢
3
witte uien
gesnipperd
▢
2
lomboks
fijngesneden
▢
2
schijfjes
laos
▢
¼
theelepel
suiker
▢
1
stukje
trassi
▢
zout
▢
asemwater
Instructies
De dengdeng in kleine korte reepjes snijden en in olie krokant bakken.
De uien, lomboks en laos apartfruiten.
Neem nu een schone wadjan en verhit 1 eetlepel olie en doe hierin de suiker, asemwater entrassi.
Als het droog begint te worden, doet men de gebraden dengdeng en gefruite kruiden erbij.
Wees voorzichtig, opdat het niet aanbrandt.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Basisrecept
/
Bijgerecht
Land van herkomst
Indonesië