Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Sajoer Bajem Djagoeng
gekruiden spinazie met jonge mais
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
500
gram
verse spinazie
▢
1
liter
water
▢
4
jonge maïskolven
▢
1
theelepel
laos
▢
1
eetlepel(s) sterk
trassiwater
▢
1
grote
ui
in schijfjes
▢
1
rode lombok
in partjes
▢
5
kemiries
fijngestampt
Instructies
Was de spinazie goed schoon en laat ze uitlekken.
Ontdoe de maïs van de bladeren en haren.
Snijd ze overlangs en daarna in drieën.
Vermeng de kruiden en het trassiwater.
Doe dit dan in het water en breng daarin de spinazie aan de kook.
Dan de maïs toevoegen en ca. 30 min. zacht door laten koken.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Groenten
Land van herkomst
Indonesië
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch