Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Sajoer lombok
gekruiden lombok met vlees, tahoe en tempeh
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
200
gram
tahoe
▢
50
gram
tempeh
▢
50
gram
groene lombok
▢
50
gram
lombok rawit
▢
50
gram
uienblad
▢
50
gram
soepvlees
▢
5
rode uien
gesnipperd
▢
3
witte uien
gesnipperd
▢
1
theelepel
trassi
▢
½
theelepel
kentjoer
▢
4
rode lomboks
▢
2
eetlepel(s)
asemwater
▢
1
kopje
santen
▢
zout
Instructies
Het vlees wordt eerst zacht gekookt.
De tahoe, tempeh, groene lombok en uienblad snijdt men in stukjes.
De overige kruiden worden in wat olie aangefruit.
Voeg hierbij het gekookte vlees met de bouillon, de santen en rest van de ingrediënten.
Laat alles nog ca. 15 min. koken.
Notities / Tips / Wijnadvies
Het is smakelijker als men de tahoe en tempeh eerst in wat olie halfgaar bakt.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Groenten
/
Vlees
Land van herkomst
Indonesië