Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Bami Godok
bami soep
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
250
gram
dunne bami
▢
5-6
champignons
fijngesneden
▢
12
peultjes
in reepjes
▢
150
gram
kippenborst
▢
1
theelepel
ham
in reepjes
▢
4
worteltjes
in reepjes
▢
½
blikje
bamboespruiten
▢
1
handje
taugé
schoongemaakt
▢
zout
▢
peper
▢
ve-tsin
Instructies
Kook de bami gaar en uit laten lekken.
Klaar houden voor gebruik.
Van de kip ⅔ liter bouillontrekken.
Is de kip gaar, haal deze eruit en in kleine stukjes plukken.
Laat de bouillon op een klein vuur sudderen.
Bamboespruiten in schijfjes snijden.
Voeg de kip en de rest van de ingrediënten toe.
Kruiden naar eigen smaak toevoegen.
Nu de bami erbij en alles goed doorroeren.
Maak een omelet en snij deze in kleine stukjes.
Garneer er de bami mee.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Soep
Land van herkomst
Indonesië