Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Chinese Soep Van Voorjaarsgroenten
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
liter
kippenbouillon
▢
2
eieren
▢
10
gram
sterrenkers
of raapstelen
▢
1
teen
knoflook
geperste
▢
1
mespunt
ve-tsin
▢
zout
▢
peper
Instructies
Knip sterrenkers of jonge raapstelen (wortels verwijderen) in stukjes.
Klop de eieren met peper en zout als voor een omelet.
Breng de bouillon aan de kook, roer de eieren erdoor zodat ze stollen in uiterst dunne slierten.
Doe de sterrenkers of raapstelen in soepkommen of terrine en schenk de kokende bouillon erop.
Afmaken met knoflook en ve-tsin en eventueel met een paar druppels citroensap.
Magnetron:
Halveer de hoeveelheden.
Breng de bouillon in een glazen litermaat afgedekt in 7-8 min. op 100% aan de kook.
Roer de losgeklopte eieren erdoor en vervolgens de sterrenkers of raapstelen.
Breng tot slot de bouillon op smaak met knoflooksap en ve-tsin.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Magnetron koken
/
Soep
Land van herkomst
China / Indonesië