Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Bami panggang 3
krokant varkenvlees
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
750
gram
varkenslappen
▢
1
theelepel
djahé
▢
1
eetlepel(s)
vijf kruidenpoeder
▢
2
eetlepel(s)
olie
▢
2
eetlepel(s)
chinese ketjap
▢
1
eetlepel(s)
rum
of cognac
▢
aromat
▢
¼
pakje
margarine
▢
peper
▢
e-tsin
Instructies
Wrijf varkenslappen in met het mengsel van alle kruiden en de olie.
Laat de kruiden minstens 1 uur intrekken.
Een kwart pakje margarine in de braadpan en de varkenslappen lekker krokant bakken in ca. 30 min.
Haal het vlees er dan uit en snij het in reepjes.
De saus over het vlees (zie: Sauzen)
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Varkensvlees
/
Vlees
Land van herkomst
Indonesië