Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Dengbeng Soerabaja
gekruiden rundvlees
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
500
gram
runderlappen
▢
2
grote
uien
fijngesneden
▢
1
teen
knoflook
fijngehakt
▢
1
stukje
trassi
▢
2
eetlepel(s)
azijn
▢
1
kopje
water
▢
zout
▢
peper
▢
nootmuskaat
▢
gemalen kruidnagel
Instructies
Wrijf de runderlappen in met zout, peper, nootmuskaat en kruidnagel.
Fruit in wat olie de uien, knoflook en trassi.
Voeg daarna het vlees toe.
Bak de lappengoed gaar en stoof ze dan met het water en de azijn voor ca. 1 uur.
Notities / Tips / Wijnadvies
De saus kan men wat binden met bloem.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Rundvlees
/
Vlees
Land van herkomst
Indonesië