Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Babi Tjau Poedak
gekruiden varkensvlees met saus
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
500
gram
varkensvlees
▢
1
grote
ui
fijngesneden
▢
2
tenen
knoflook
fijngehakt
▢
½
theelepel
djahé
▢
25
gram
laksa
of vermicelli
▢
2
deciliter
water
▢
margarine
▢
peper
▢
zout
▢
ketjap manis
Instructies
Snij het vlees in dobbelstenen.
Fruit in wat margarine de ui, knoflook en djahé.
Doe er dan de vleesblokjes bij en kruid af met zout en peper.
Zijn de vleesblokjes rondom bruin, dan wat ketjap, water en vermicelli toevoegen.
Alles op een klein vuur laten doorkoken tot het geheel goed gebonden is.
Gebruik niet teveel water.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Varkensvlees
/
Vlees
Land van herkomst
Indonesië