Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Babi sajoeran 2
gekruiden varkensvlees met papria en champignons
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
500
gram
varkenshaas
▢
2
uien
in ringen
▢
1
grote
paprika
in ringen
▢
2
goudbouillonblokjes
▢
2
theelepel
ve-tsin
▢
1
theelepel
djahé
▢
2
eetlepel(s)
zilveruitjes
▢
1
eetlepel(s)
suiker
▢
250
gram
champignons
▢
¾
pakje
margarine
▢
½
eetlepel(s)
maïzena
Instructies
Het vlees (fricandeau kan ook) in de margarine lichtbruin braden, uit de pan halen en in plakken snijden.
Champignons halveren.
De rest van de ingrediënten gaat in de hete margarine.
Na ca. 3 min. de maïzena aangelengd met ½ à 1 kopje water toevoegen om het geheel te binden.
Tenslotte gaan de plakken vlees weer in de pan en de deksel erop.
Zachtjes gaar laten sudderen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Varkensvlees
/
Vlees
Land van herkomst
Indonesië