Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Babi Roedjak
gekruiden varkensvlees
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
500
gram
varkensvlees
▢
2
eetlepel
olie
▢
2
eetlepel
ui
gesnipperd
▢
1
mespunt
knoflookpoeder
▢
1
theelepel
sambal oelek
▢
1
stukje
trassi
▢
4
kemirinoten
geraspt
▢
1
theelepel
laos
▢
1
theelepel
bruine suiker
▢
1
stengel
sereh
▢
2
druppel(s)
citroensap
▢
2
eetlepel
santen
▢
zout
Instructies
Fruit de uien en kruiden in de olie en doe er het vlees bij.
Laat het even meebakken.
Doe er dan het citroensap en de sereh bij en laat alles stoven tot het vlees gaar is.
Nu de santen erbij.
Serveer de babi roedjak altijd warm.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Varkensvlees
/
Vlees
Land van herkomst
Indonesië