Strooi hierover de ketoembar, djinten, peper en kruidnagel.
Meng alles goed door elkaar, doe het water erbij en zet de pan op het vuur.
Wrijf uien, laos, kaneel, djahé en koenjit met zout fijn.
Fruit dit mengsel en voeg het bij het kokende vlees.
Laat dan alles goed doorstoven tot het vlees gaar en zacht is.
Voor het opdienen de boter erdoor doen.
Magnetron:
Gebruik in de magnetron alleen lamsvlees.
Verhit 1 eetlepelolie in een schaal van 1 liter onafgedekt ca. 1 min.
Schep er de gewreven uienmassa door en verwarm dit 1-2 min. op 100%.
Doe het vlees met de ketoembar, djinten, peper, kruidnagel en het water in een schaal van 2 liter en breng dit afgedekt in 4 à 6 min. op 100% aan de kook.
Voeg uien massa toe en verwarm alles afgedekt 14 à 16 min. op 70% tot het vlees gaar is.