Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Ikan Sanggrobanding
gestoofde vis in kruidensaus
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
6
moten makreel
▢
12
kemirinoten
▢
4
groene lomboks
▢
4
tenen
knoflook
▢
½
liter
melk
▢
1
eetlepel(s)
ketjap manis
Kruiden:
▢
1
theelepel
trassi
▢
½
eetlepel(s)
koenjit
▢
1
schijfje
laos
▢
4
cm
sereh
▢
2
eetlepel(s)
olie
▢
asem
Instructies
Bak de vis half gaar.
Stamp de kemiries, lomboks, knoflook, trassi, koenjit en laos goed fijn en fruit dit mengsel in de olie.
Doe er dan melk, sereh en ketjap bij.
Laat de saus 5 min. goed doorkoken en voeg dan de vis toe.
Als de vis door en door warm is, kan het gerecht opgediend worden.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Vis
Land van herkomst
Indonesië