Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Instruction Images
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Sannie’s Knoflook Champignons
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
350
gram
kleine champignons
schoongeborsteld
▢
1
sjalotje
klein gesnipperd
▢
1
rode peper
klein gesneden
▢
4
teentjes
knoflook
geplet en klein gehakt
▢
1
theelepel
paprika poeder
▢
1
theelepel
kerriepoeder
▢
½
bos(jes)
platte peterselie
klein gehakt
▢
1
flinke scheut
knoflook-chili olie
▢
versgemalen peper
naar smaak
▢
zout
naar smaak
Instructies
Fruit de sjalot, de rode peper en de knoflook in een flinke scheut olie (laat de knoflook niet verbranden of donker worden, dan wordt hij bitter!)
Voeg de champignons toe en roerbak even kort mee.
Doe het paprikapoeder en kerriepoeder erbij en roerbak op hoog vuur tot de champignons bruin zijn.
Doe de peterselie erbij als de champignons lekker donker zijn en roerbak dat nog een minuutje mee..
Voeg vers gemalen zwarte peper en zout naar smaak toe.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
Land van herkomst
Nederland
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch