Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Tahoe Goreng
gebakken en gevulde tahoe
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
blokken
tahoe
▢
300
gram
rundergehakt
▢
½
eetlepel(s)
ketjap manis
▢
1
teen
knoflook
▢
wat
takjes
selderie
▢
2
uien
▢
1
ei
▢
zout
▢
citroensap
Instructies
Elk blok tahoe in plakken van 3 cm dikte snijden.
De plakken schuin doormidden snijden en voorzichtig uithollen.
De uitgenomen tahoe met het gehakt vermengen.
De uien, knoflook en selderie heel fijn snijden.
Het ei in een schaal klutsen en daarna het gehakt en alle ingrediënten erbij doen en alles goed mengen.
De uitgeholde stukken tahoe met het mengsel vullen en iets aandrukken.
De gevulde tahoe in ruim olie lichtbruin bakken. H
et vuur mag niet te groot zijn, anders is de tahoe bruin en het vulsel nog niet gaar.
Bij deze gevulde tahoe kan men een sausje geven van ketjap, sambal, citroensap, wat zout en een theelepel suiker.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Vleesvervangers
Land van herkomst
Indonesië