Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Salade met gebakken steurgarnalen
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
eetlepels
frambozenazijn
▢
2
eetlepels
notenolie
▢
2
eetlepels
soja-olie
▢
2
eetlepels
mayonaise
▢
boter
▢
60
ongepelde
steurgarnalen
▢
2
teentjes
knoflook
▢
200
gram
gemengde sla
▢
4
takjes dille
▢
peper
▢
zout
Instructies
Klop de frambozenazijn, de notenolie en de soja-olie door de mayonaise en breng deze vinaigrette op smaak met peper en zout.
Smelt een klontje boter en bak de steurgarnalen ± 5 minuten.
Pel de teentjes knoflook en pers ze boven de garnalen uit.
Breng verder op smaak met peper en zout.
Verdeel de sla over 4 grote borden en lepel er wat vinaigrette op.
Schik de steurgarnalen op de sla er versier met een takje dille.
Serveer er de rest van de vinaigrette apart bij.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Salade
/
Vis
/
Zeevruchten