Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Perkedel Djagoeng 2
maïskoekjes met garnalen
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
300
gram
maïskorrels
gekookte
▢
1
gesnipperde
ui
▢
2
kemirienoten
▢
2
tenen
knoflook
gesnipperd
▢
1
theelepel
sambal
▢
100
gram
gepelde garnalen
▢
2
theelepel
maïzena
▢
1
losgeroerd
ei
▢
2
eetlepels
dikke santen
▢
1
dl
olie
▢
zout
Instructies
Zie voor de bereidingswijze het voorgaande recept.
Maak ui, knoflook, kemiries en sambal fijn.
Voeg fijngemaakte maïskorrels, ei, maïzena, wat zout, gehakte garnalen en santen toe.
Roer alles door elkaar en schep dan de stukjes maïs erbij.
Bak de koekjes.
Notities / Tips / Wijnadvies
Maïskoekjes met garnalen dienen dezelfde dag gegeten te worden
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Nagerecht
/
Vis
/
Zeevruchten
Land van herkomst
Indonesië