Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Tonijnsalade met tomaat
Porties:
4
personen
Total time
40
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
blikje
tonijn au naturel
▢
4
vleestomaten
▢
1
courgette
▢
zout
▢
4
eetlepel(s)
magere yoghurt
▢
4
eetlepel(s)
slasaus
▢
peper
▢
1
theelepel
mosterd
▢
1
teentje
knoflook
▢
dille
Instructies
Laat de tonijn uitlekken en bewaar het vocht.
Verdeel de vis in stukken.
Snijd de tomaten in partjes en de courgette in niet te dunne plakken.
Bestrooi de tomaten en courgette met wat zout.
Meng de tomaten, courgette en tonijn door elkaar.
Maak een saus van het visvocht, de yoghurt, slasaus, peper, mosterd, fijngeperste
knoflook en wat kleingehakt dillegroen.
Schep de saus door de salade en garneer met toefjes dille.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Salade