Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Marsepein van Astrid Veltman
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
250
gram
blanke amandelen
▢
250
gram
poedersuiker
▢
2
theelepels
citroensap
▢
1-2
eetlepels
sinaasappellikeur
Instructies
Maal de amandelen in een keukenmachine heel fijn.
Voeg de poedersuiker, het citroensap en 1 eetlepel likeur toe en meng alles tot een stevig deegachtig mengsel ontstaat.
Voeg eventueel naar smaak nog de tweede lepel likeur toe.
Vorm een grote bal, verpak die in plasticfolie en laat hem, om de smaak te laten ontwikkelen, een week in de koelkast rusten.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Snoepgoed
Land van herkomst
Nederland
Feestdagen etc
Sinterklaas