Verdeel de nuggets op de bakplaat en rooster deze goudbruin; keer ze af en toe.
Snijd de stokbroden schuin in 2 stukken, snijd ze open en bestrijk ze met Italiaanse gekruide tomatensaus.
Snijd de vleestomaten in plakken en leg ze dakpansgewijs met de nuggets op de broodbodems.
Bestrooi ze ruim met oregano en pizzakaas.
Bestrooi ook de stokbroodkappen dun met pizzakaas.
Leg alle broodstukken op het ovenrooster, schuif dat 10 cm onder de grill, laat de kaas smelten en goudbruin worden.
Serveer het brood op een plank.
Met een salade van de gemengde sla, de in repen gesneden paprika, de uitgelekte en gespoelde rode nierbonen, de dressing en de rest van de pizzakaas.
Met brie en avocado
Besmeer de stokbroden met kruidenboter.
Leg hierop dakpansgewijs partjes avocado en dunne partjes peer.
Schik hierover dikke plakjes brie of een in partjes gesneden naturelkaasje van Bressot.
Bestrooi met peper uit de molen en verse majoraan.
Laat de kaas onder de grill smelten.
Bestrijk ook de kap met kruidenboter en rooster het brood.
Met een salade van andijvie, sinaasappel, worteljuliënne, bosuisnippertjes en magere slasaus.
Met ham en perzik
Bestrijk de stokbroden dun met achtereenvolgens mosterd, zachte boter en honing.
Leg hierop dikke (handgesneden) plakjes (been)ham, reepjes rode paprika en partjes perzik (vers of uit blik).
Leg daarover reepjes belegen kaas en laat die onder de grill smelten.
Bestrijk ook de broodkap met mosterd, boter en honing en leg ze onder de grill.
Met een salade van gesneden witlof, een handje rozijnen, partjes mandarijn (vers of uit blik), plakjes banaan en een dressing van ½ eetlepel kerrie-banaansaus (Heinz) en yoghurt.