Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Lollo rossosalade met bietjes en frambozenvinaigrette
Porties:
2
personen
Total time
30
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
½
blikje
frambozen
nettogewicht ± 200 gr
▢
1½
eetlepel(s)
frambozenazijn
of rode wijnazijn
▢
1
theelepel
groene kruidenmosterd
▢
3
eetlepel(s)
hazelnootolie
▢
1
theelepel
tijm
▢
zout
peper
▢
½
kropje
lollo rosso
▢
1
klein
bietje
gekookt
▢
1
eetlepel(s)
bieslook
fijngeknipte
Instructies
Laat de frambozen in een zeef uitlekken en wrijf ze daarna boven een kommetje door de zeef.
Voeg de azijn, de mosterd, de olie, de tijm en zout en peper toe en klop alles tot een sausje.
Was de lollo rosso en laat de blaadjes in een vergiet goed uitlekken.
Wrijf het velletje van het bietje en schaaf het bietje in dunne plakjes.
Scheur de lollo rossoblaadjes in stukken en doe ze in een slaschaal.
Verdeel de plakjes biet erover.
Schep het sausje erdoor en strooi de bieslook erover.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Fruit
/
Salade