Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Poffertjes choco experience
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
kleine satéprikkers
Ingrediënten
▢
Jan poffertjes
▢
1
reep
pure chocolade
▢
Macadamia noten
ongezouten
▢
knettersuiker
▢
vruchtenhagel
▢
verse
frambozen
Instructies
Stamp de macadamia noten fijn in vijzel of keukenmachine.
Smelt de chocolade au bain-marie door een pan kokend water op te zetten met daarboven de chocolade in een kommetje.
Bereidt de poffertjes volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Doop de ene helft van alle poffertjes in de chocoladesaus.
Bestrooi de ene helft van de poffertjes met chocolade saus met de vruchtenhagel, en de andere helft met de gestampte nootjes.
Rijg aan iedere satéprikker 1 poffertje met vruchtenhagel en 1 met nootjes.
Dip de framboos in de chocolade saus, bestrooi met knettersuiker en rijg deze als laatste op de satéprikker.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Chocolade
/
Pannenkoeken
Land van herkomst
Nederland