Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Salade met Roquefortdressing
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
tomaten
▢
1
blik
palmharten
425 gr
▢
1
krop
rode sla
of 4 struikjes rood witlof
▢
1
eetlepel
mosterd
▢
½
dl
olijfolie
▢
2
eetlepels
balsamicoazijn
▢
75
gram
Roquefort
▢
peper
▢
zout
Instructies
Was de tomaten, verwijder het kroontje en snijd ze in 8 partjes.
Laat de palmharten uitlekken en snijd ze in rondjes.
Maak de sla schoon en snijd hem in reepjes.
Roer de mosterd met de olijfolie los en klop er de azijn door.
Verdeel de Roquefort in stukjes en roer deze door de vinaigrette.
Breng op smaak met peper en zout en meng er de tomaatpartjes en de palmhartrondjes door.
Laat dit in de koelkast ½ uur intrekken.
Meng er vlak voor het opdienen de slareepjes door
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Salade