Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Bloemkoolsalade van Astrid Veltman 2
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
groene paprika
gele paarse of rode paprika
▢
½
krop
sla
▢
1
kleine
bloemkool
▢
250
gr
tomaten
▢
2
eieren
hardgekookte
Voor de saus:
▢
1
beker
Bulgaarse yoghurt
▢
peper
zout
▢
4
eetlepel(s)
bieslook
Instructies
Kook de bloemkool 5-10 minuten en laat hem afkoelen.
Bekleed een platte schaal met slabladen.
Leg de bloemkool in het midden en daarom heen plakjes tomaat, reepjes paprika en plakjes ei.
Schenk vanuit het midden de saus over de salade.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Ei
/
Salade
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch