Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Bladerdeeg hapjes met gerookte zalm
Als je snel een paar lekkere hapjes op tafel wilt zetten, zonder al teveel gedoe, vouw dan een paar blokjes kaas of mozzarella en wat pesto in bladerdeeg en verras je gasten.
Porties:
8
stuks
Bereidingstijd:
20
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Cupcake tray
Oven
Ingrediënten
▢
1
JAN Bladerdeeg met roomboter
▢
200
g
gerookte zalm
plakjes
▢
25
g
crème fraîche
▢
1
tl
dille
vers of gedroogd
▢
Boter
of olie voor het invetten
Instructies
Verwarm de oven voor op 180˚C
Rol het bladerdeeg uit en snij over breedte in 8 gelijke stroken
Beleg elke strook met gerookte zalm
Smeer de zalm in met crème fraîche
Bestrooi met fijngehakte dille
Rol een strook bladerdeeg in de lengte op tot zalmroosje, laat wat zalm boven het deeg uitsteken
Zet de rolletjes rechtop (met de zalm naar boven) in een ingevette muffin tray
Bak de zalmroosjes in circa 12 minuten goudbruin en gaar
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Borrelhapjes
/
Hapjes