Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Appeltaart Pannenkoek
Porties:
4
personen
Bereidingstijd:
10
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
pak
Jan pannenkoeken naturel
▢
2
appels
▢
1
eetlepel(s)
roomboter
▢
4
eetlepel(s)
rozijnen
▢
1
eetlepel(s)
kaneel
▢
1
bus slagroom
▢
Amandelschaafsel
▢
Poedersuiker
Instructies
Verwarm de pannenkoeken volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Verwijder de klokhuizen uit de appels en snijd ze in plakken van 1 cm dik.
Bestrooi de appels met een snuf kaneel.
Verhit een klontje roomboter in een koekenpan en bak hierin de appelschijven op middelhoog vuur tot ze zacht zijn, ongeveer 2 minuten per kant.
Beleg iedere pannenkoek met 3 appelschijven en bestrooi met 1 eetlepel rozijnen.
Bestuif de belegde pannenkoek met wat poedersuiker en geef er een dot slagroom bij.
Optioneel:
Bestrooi met wat geroosterd amandelschaafsel
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Fruit
/
Pannenkoeken