Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Witlofschuitjes gevuld met avocado hamsalade
Porties:
2
personen
Total time
30
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
struikje
witlof
▢
1
kleine
avocado
▢
1
plak
achterham
van 50 gr
▢
2
eetlepel(s)
Yogonaise
▢
1
theelepel
cajunkruiden
▢
zout
▢
2
blaadjes
lollo rosso
▢
peper
Instructies
Maak van het struikje witlof 6 mooie bladeren los en leg die ± 5 minuten in koud water.
Schil de avocado en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes.
Snijd ook de ham in blokjes.
Schep in een kom de avocado, de ham, de Yogonaise en de cajunkruiden door elkaar en breng de salade op smaak met zout en peper.
Was de blaadjes lollo rosso, sla ze goed uit en snijd ze in dunne reepjes.
Verdeel de slareepjes over 2 bordjes.
Vul de witlofblaadjes met de salade en zet de schuitjes op de bordjes.
Notities / Tips / Wijnadvies
Geef er toast bij.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Salade
/
Varkensvlees
/
Vlees