Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Rode bietjessalade
Porties:
5
-6 personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
kg
rode bietjes
▢
4
eetlepel(s)
azijn
▢
4
eetlepel(s)
olijfolie
▢
zout
Instructies
Snijd de blaadjes van de bietjes en kook ze apart gaar (1 1/2 uur de bietjes en 15 minuten de blaadjes).
Doe de olie, het zout en de azijn bij de kokende blaadjes.
Haal, als de bietjes gaar zijn, de buitenste schilletjes eraf, snijd ze in plakjes en overgiet ze met wat olie en azijn.
Dien ze samen met het bietblad op.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker bij gebakken of gegrilde vis.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Salade
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch